tommi evilä

INVESTOI IHMISEEN

LIITY JOUKKUEESEEMME

Investoidaan ihmiseen.

Yhteiskunnan rakentaminen on joukkuelaji. Lupaan olla luotettava joukkuepelaaja sekä tarvittaessa pelinrakentaja. Olen valmis edistämään kokonaisvaltaisempaa terveyttä, turvallisempaa yhteiskuntaa ja kestävämpää taloutta. Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle!

Care And Passion - Politician X Webflow Template

Terveys

Parempi elämä.
Hard Work - Politician X Webflow Template

Talous

Kestävämpi tulevaisuus.
Equality - Politician X Webflow Template

Turvallisuus

Vankempi yhteiskunta.


VAALITEEMANI

1. Talous

Talous pitää laittaa kuntoon. Ei voida elää kuin pellossa. Jälkipolville ei saa jättää kohtuutonta laskua.

2. Turvallisuus

Turvallinen arki on perusta, jonka päälle voidaan rakentaa unelmia. On ennakoitava, jotta ei ajauduta tekemään hätiköityjä ratkaisuja pakkoraossa. Turvallisuuteen rajoilla, verkossa ja kaduilla tulee investoida.

3. Pirkanmaa

Ysitie, päärata, lähijunat ja lentokenttä. Pirkanmaa on Suomen kehittyvin ja vetovoimaisin alue. Sen pitää kuulua valtakunnan tasolla ihan eri äänellä.

4. Lapset ja nuoret

Jokaisen lapsen oikeus saada hyvät eväät heti alkuun elämänmittaiselle oppimisen polulle. Jokaisella lapsella tulee olla mahdollisuus yhteen harrastukseen läpi nuoruuden.

5. Ympäristö

Vihreät teknologiat ja vihreä siirtymä on otettava tosissaan, myös pienydinvoimalat. Venäläisen öljyn ja kaasun aika on ohi.

6. Terveydenhuolto

Terveydenhuolto on laitettava kuntoon. Palvelusetelit käyttöön ja paljon palveluita tarvitseville omalääkäri- tai omatiiimi-malli käyttöön. Terapiatakuu arvioitava.

7. Koulutus

Koulutus keskiöön. Jyrkkä ei koulukiusaamiselle. Opettajat ovat tämän maan selkäranka, joilla pitää olla oikeus keskittyä työhönsä.

Tommi tavattavissa

Tommi Evilä tavattavissa Tampereen keskustan alueella 1.4.

Lue lisää ja osallistu

Perjantaina 31.3. kello 16.30 Tule keskustelemaan kulttuurista Tommi Evilän ja Anna-Kaisa Ikosen kanssa

Lue lisää ja osallistu
Mitä mieltä tommista ollaan?

Tommista sanottua

“Tommi on luotettava ja hyvä tyyppi”

Olen tuntenut Tommin kauan. Luotettava kaveri ja aina ymmärtänyt tiimipelaamisen päälle. Tervemenoa eduskuntaan. Tsemppiä Tommi!

Timo Jutila
ex-jääkiekkoilija

“Tommin taakse on helppo asettua”

Tommi on sanavalmis ja suoraselkäinen tyyppi, jolla on auttamisen sydän paikallaan. Hän haluaa vilpittömästi hyvää toisille, ja hän on myös tarvittaessa jämäkkä puolustamaan näkemyksiään.

Sanna Winberg
Tampere

“Tommilla on arvot paikallaan”

Tommi on mies, jolla on arvot paikallaan ja tarmoa hoitaa yhteisiä asioita. Tommi on rehellinen, aito ja innovatiivinen.

Eero Heikkilä
Tampere

“Tommilla on arvot paikallaan”

Tommi on mies, jolla on arvot paikallaan ja tarmoa hoitaa yhteisiä asioita. Tommi on rehellinen, aito ja innovatiivinen.

Eero Heikkilä
Tampere